GAE s.r.o.
IČO: 034 94 446
DIČ: CZ03494446
IČZ: 34219000
e-mail:
info@gae.cz
ID datové schránky: i5hq9nh
Adresa: Řečička 782/III,
377 01 Jindřichův Hradec

Další kontaky viz dále či podrobněji menu Kontakty
GDPR: Tento web neshromažďuje žádné informace o svých uživatelích.

Jihočeský kraj - Aktuální informace ke COVID-19

MPSV rozesílá datovou schránkou: Informace MPSV ke koronaviru a pracovněprávním souvislostem.

Upozornění
Vzhledem k útokům SPAM na naši doménu a zapnuté ochraně se mohou některé e-maily označit automatickou ochranou nesprávně jako SPAM (typicky free e-mail s doménou c-box.cz, řeší se) a tím "spadnout" mezi desítky až stovky e-mailů nevyžádané pošty. Tím se může takový e-mail při kontrole nevyžádané pošty přehlédnout a neoznačí se jako "Není nevyžádaná pošta", tedy se ztratí. Bohužel kriminalita na internetu se zatím moc neřeší a ani evropské právo na domény registrované například v Panamě nedosáhne.

GDPR – General Data Protection Regulation

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PACIENTŮ
Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v souvislosti s poskytováním zdravotních služeb. Správcem osobních údajů je:
GAE s.r.o., Řečička 782/III, 377 01 Jindřichův Hradec, IČO: 03494446 („Správce“).

Účelem zpracovávání osobních údajů je primárně poskytování zdravotních služeb (zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti Správce) a to v rozsahu jméno; příjmení; adresa; datum narození; pohlaví; rodné číslo; číslo pojištěnce; informace o svéprávnosti; profese; informace o zdravotním stavu a o postupu, průběhu a výsledcích poskytnutých zdravotních služeb, rodinná, osobní, pracovní příp. sociální anamnéza. Zpracování Vašich údajů za tímto účelem bude probíhat po dobu nezbytně nutnou, a to dle lhůt stanovených přílohou č. 3 vyhlášky č. 98/2012 Sb., o zdravotnické dokumentaci). V případě nahlížení do zdravotnické dokumentace může být za účelem ověření Vaší totožnosti zpracováváno též číslo Vašeho dokladu totožnosti a Váš podpis. Dovolujeme si Vás také informovat, že bez poskytnutí výše uvedených osobních údajů Vám nebude moci zdravotní služba být poskytnuta.

V souvislosti s poskytováním zdravotních služeb jsou v užším rozsahu zpracovávány osobní údaje i mimo zdravotnickou dokumentaci, např. v objednávacích systémech pro účely plánování Vašich návštěv (jméno a příjmení, kontaktní údaje – telefon, e-mail, doručovací adresa, typ zdravotní služby) nebo v dokladech zasílaných zdravotním pojišťovnám (číslo pojištěnce a poskytnutá zdravotní služba) a jiných účetních podkladech, v případě, že služby nejsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění (jméno, příjmení, adresa a poskytnutá zdravotní služba). I tyto údaje jsou zpracovávány z důvodu právní povinnosti, případně oprávněného zájmu Správce, který spočívá v plánování práce či prokázání plnění právních povinností, pouze po dobu nezbytně nutnou, v případě objednávacích systémů po dobu jednoho roku, v případě podkladů pro zdravotní pojišťovny po dobu určenou na základě smlouvy s příslušnou zdravotní pojišťovnou a v případě jiných účetních podkladů po dobu stanovenou předpisy upravujícími vedení daňové evidence a účetnictví.

Osobní údaje v rozsahu výše uvedeném jsou zpracovávány na základě právem stanovených titulů, a tedy bez nutnosti Vašeho souhlasu.

Správce se při zpracování osobních údajů bude řídit ustanoveními nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“).

Osobní údaje budou předávány třetím osobám, a to dalším poskytovatelům zdravotních služeb; zdravotním pojišťovnám; zpracovatelům Správce a příslušným orgánům veřejné správy dle příslušných právních předpisů. Osobní údaje nebudou předávány do jiných zemí.

Po dobu zpracování osobních údajů máte právo:

a)        požádat Správce o informaci, zda jsou Vaše údaje zpracovávány, za jakým účelem, které osobní údaje jsou zpracovávány, o zdrojích těchto údajů, plánované době, po kterou budou údaje zpracovávány a o příjemcích osobních údajů. Požádáte-li o informace týkající se zpracování Vašich osobních údajů, Správce Vám bez zbytečného odkladu a bezplatně poskytne kopii zpracovávaných údajů (za každou další kopii může Správce účtovat přiměřený poplatek);

b)        na opravu nepřesných nebo doplnění neúplných osobních údajů, které se Vás týkají;

c)         podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (posta@uoou.cz);

d)        žádat výmaz osobních údajů a právo vznést námitku proti zpracování; tato práva se však netýkají osobních údajů, které je Správce povinen zpracovávat pro splnění právní povinnosti, tzn. např. v souvislosti s vedením zdravotnické dokumentace.

V případě jakýchkoli dotazů či žádostí týkajících se zpracování Vašich osobních údajů se obracejte na Správce: info@gae.cz.


Příloha č. 3 vyhlášky č. 98/2012 Sb., o zdravotnické dokumentaci – je například zde na webu České lékařské komory.

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů je na oficiálním webu Evropské unie v českém jazyce zde.

Stránky